Смањи
Аа
Повећај

Mihajlovićeva građankama i građanima: Vakcinišimo se da bismo se vratili normalnom životu i radu

Mihajlovićeva građankama i građanima: Vakcinišimo se da bismo se vratili normalnom životu i radu

Potpredsednica Vlade Srbije prof. dr Zorana Mihajlović iskoristila je posetu Loznici da još jednom pozove građane i građanke ovog kraja i cele Srbije da se vakcinišu i na taj način pomognu vraćanju normalnom životu i radu.

 

“Srbija je jedina zemlja u Evropi koja je uspela, zahvaljujući zalaganjima predsednika Aleksandra Vučića i Vlade, da obezbedi sve četiri vakcine svojim građanima i građankama. Svi poznajemo nekoga ko živi u inostranstvu i ko će nam reći koliko je teško da dođu na red da se vakcinišu. Država je stvorila sve uslove za vakcinaciju koja nam omogućava da se vratimo normalnijem životu i, što je najvažnije, da radimo, jer samo tako kao mala zemlja možemo opstati u ekonomiji i privredi”, rekla je ona.

 

Mihajlovićeva je dodala da investicije u Srbiji nisu stale, da gradilišta rade, ali da nije lako očuvati kontinuitet ukoliko nismo zdravi i ne možemo da radimo.

 

“Zato apel svima i tu su nam mediji od velike pomoći, da se vakcinišemo da bismo mogli da živimo i radimo i sačuvamo svoju državu”, poručila je ona.